Døre og vinduer

Hos Thinggaard Tømreren har vi stor erfaring med montering af døre og vinduer i alt fra nybyg til gamle murermestervillaer.

Vi tilbyder både levering og montering af dine nye vinduer, men også vedligeholdelse og reparation.


Vi sørger altid for at aflevere projektet med et flot finish, pænt opryddet og hvis I ønsker det, står vi naturligvis også for bortskaffelsen af de gamle vinduer.


NYE VINDUER

For mange kan udskiftning af døre og vinduer virke som en dyr udgift i budgettet her og nu, men når du vælger at udskifte dine gamle vinduer til nye, får du mere energivenlige vinduer, som har en bedre isoleringsevne. Dette giver fordele i form af bedre indeklima, lavere varmeregning og merværdi for din bolig. Derfor kan det altså være en god investering at udskifte vinduerne i dit hus til mere energivenlige, der på længere sigt kan spare dig for en del penge.

Montering af stort vinduesparti
Montering af stort vinduesparti
Nyt vinduesparti
Nyt vinduesparti
Montering af vinduer
Montering af vinduer
Ny terrassedør
Ny terrassedør
Førbillede
Førbillede

Thinggaard Tømreren hjælper dig, når du ønsker nye døre og vinduer, det kan nemlig være svært at vide, hvad man skal vælge.


  • Skal det være i træ eller træ/alu, så der er mindre vedligeholdelse?
  • Kan det betale sig at vælge støj – eller solreducerende glas?
  • Hvilken type passer bedst til udseendet af din bolig?


Vi er klar til at svare på jeres spørgsmål og rådgive jer, så vi sammen finder lige netop den løsning, der passer bedst til jeres bolig - og økonomi.

Thinggaard Tømreren har mange års erfaring med vinduesmontering

Velux vinduer


En mulighed for at få bedre indeklima og masser af naturligt lys ind i din bolig!


Et ovenlysvindue kan nemlig mere end bare åbne og lukke, det kan give en følelse af større rum ved at lade dagslyset strømme ind oppefra. Samtidig kan det være med til at forbedre jeres indeklima.

Alle typer vinduer


Vi udskifter døre og vinduer for private kunder såvel som virksomheder, institutioner, etageejendomme og boligforeninger. Vi monterer alle typer døre og vinduer alt fra helt store glaspartier, som bringer masser af lys ind i din bolig til Velux ovenlysvinduer eller en udskiftning af jeres nuværende vinduer.