Tagarbejde

Skal I have nyt tag på huset eller er der kommet utætheder efter stormen så taget trænger til en mindre renovering?


Hos Thinggaard Tømreren har vi mange års erfaring med tagarbejde - alt fra små tagreparationer til store byggerier. Vi udskifter tag på alle slags bygninger inklusiv carporte og skure.


Overvejelser om nyt tag

Når vi kommer ud til en snak om dine ønsker vedrørende din tagopgave sætter vi altid fokus på at give den bedst mulige rådgivning så du/I føler jer klædt på til at træffe et valg. Der kan være tanker om efterisolering, ovenlysvinduer eller hvilken tagtype der klæder huset mest.

Vi har altid vores kunders ønsker i højsædet, så vi kan udføre arbejdet med stor kvalitet fra start til slut.


Hvornår skal du udskifte taget?

Det er svært at sige, hvor lang tid et tag holder. Tagets levetid afhænger af tagtypen, men også vind og vejr har stor indvirkning på slitagen af taget, hvilket kan medfører større risiko for utætheder og fugt- og rådskader.

En udskiftning af tag kan give store besparelser på energiregningen


Efterisolering er i de fleste tilfælde en god investering når du skal have nyt tag. Det kan medfører store besparelser på energiregningen, forbedre dit indeklima og få din boligs værdi til at stige. Ved efterisolering undgår du et stort varmetab, da varmen søger opad og kan sive ud hvis taget ikke er isoleret godt nok.

Tagudskiftning
Tagudskiftning
Tagudskiftning
Tagudskiftning
Tagudskiftning
Tagudskiftning
Tagudskiftning
Tagudskiftning

SOLARTAG 

Vælg en tagtype, der passer til din boligs arkitektur


Taget spiller en stor rolle for boligens udseende. Det skal både passe til husets arkitektur, de nærliggende omgivelser og nabolagets huse. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på bestemmelser i lokalplaner, servitutter mv. hvad angår farve og tagtype.

Nyt ståltag

Et ståltag er et let tag, som derfor for det meste giver mulighed for at montere taget ovenpå din eksisterende tagkonstruktion uden yderligere forstærkning . Det kan være en god løsning hvis man ønsker et mere økonomisk alternativ. Ståltag har lang levetid, da det er et stærkt og meget holdbart materiale.

LÆS MERE..

Nyt tegltag

Tegltag anses for at være en eksklusiv løsning - ofte et populært valg til både nybyg og renovering.
Det er især på grund af tegltagets lange levetid. Holdbarheden er, under de rette forudsætninger, mellem 50-75 år, men ofte længere end det.

LÆS MERE..

Nyt eternittag

Eternit har været et materiale, der ofte er blevet brugt på parcelhuse i Danmark. Det er et godt kompromis mellem pris og kvalitet og har typisk en holdbarhed på 20-30 år.

LÆS MERE..

Solcelletag

Et solcelletag er et bæredygtigt valg, der bidrager positivt til din energiregning og samtidig giver din bolig et smukt udtryk.

LÆS MERE..

Nyt betontag

Betontag er en populær og holdbar løsning i klassisk dansk byggeri. Dette skyldes bl.a. at betontegl føres i et vælg af farver, der gør det nemt at finde betontegl som passer til den eksisterende bolig. Betontaget giver samme populære udtryk som tegltaget, men til en mere attraktiv pris.


LÆS MERE..

Tagrenovering


Vedligeholdelse


Taget skal ligesom mange andre dele af huset løbende vedligeholdes. En tagrenovering er med til at forlænge tagets levetid og dermed udskyde udgiften til et nyt tag. Hvis du er i tvivl om en tagrenovering er den rigtige løsning for dig så er vi hos Thinggaard Tømreren klar til at rådgive dig med udgangspunkt i dine specifikke behov.


Vi gennemgår taget ned til mindste detalje og udfører i samråd med dig de nødvendige reparationer.

Et godt råd

Vi anbefaler, at du får tilset dit tag og tagrender mindst 1 gang om året så du undgår større skader.


Hos Thinggaard Tømreren har vi mange års erfaring indenfor tagarbejde og kan derfor hjælpe med rådgivning i forhold til løsninger, som kan forlænge dit tags levetid.


Vi kigger gerne forbi og giver et tilbud efter en grundig gennemgang af dit tag. Herefter kan vi klare alt fra tagsten til tagrender og skift af tagplader, tagsten, tagpap, sternbrædder m.m.